Sider

tirsdag den 4. september 2012

Bananmousse

4 stk past. æggeblommer
100 g. Sukker
4 stk mellemstore modne bananer
Saft af 1 stk citron
4 bl. husblas
2 stk past. æggehvider

Udblød husblasen i kold vand i ca. 10 min..
Pisk æggeblommer og sukker godt.. Så det er lyst og skummende..
Mos bananer med citronsaft og bland de i æggemassen..
Smelt husblas.. bland lidt af bananmassen i..
Bland nu dette i resten af bananmassen..
Pisk æggehviderne stive og vend dem i massen..

Hæld nu moussen i en frysepose.. Og sæt den i køleskab nogle timer.. Og den er klar til brug..

8 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare lækkert(:


    Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor der bliver fundet 3 vindere(:
    Min anden give away kan findes i venstre side af min blog(:

    http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-12.html

    SvarSlet
  2. Æggene, er de past eller almindelige??, Samt hvordan smelter du husblasen, vandbad? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Æggene er pasteuriserede..
      Altid brug pasteuriserede æg hvis det ikke skal varmes op..

      Jeg smelter altid husblasen i microovnen.. men du kan også smelte det over vandbad..

      Slet
  3. Hvor meget mousse er der til? Et lag i en lagkage ø25?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja.. Og ups det har jeg dat glemt at skrive på.. :-)

      Slet