Sider

søndag den 16. september 2012

Chokoladecupcakes med chokoladefrosting

Chokoladecupcakes:
ca. 12 store / 24 små

Tørre ingredienser:
250 g. mel
1 tsk. natron
225 g. sukker
50 g. kakao
1 tsk. vaniliesukker

Våde ingredienser:
1 1/4 dl. mælk
1 dl. smeltet margarine
2 1/2 dl. youghurt naturel
1 stk. æg

75-100 g. hakket chokolade

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål..
Bland de våde ingredienser i en anden skål..
Bland de to ting sammen.. og vend hakket chokolade i..

Kom dejen i muffinsforme.
Bages i 13-15 min. ved 200 grader..


Chokoladefrosting:

300 g. flormelis
100 g. blødt smør (ikke margarine)
0,4 dl. mælk
50 g. smeltet mørk chokolade

Smelt chokoladen og lad den køle af.. den skal have stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser..
Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken..
Pisk den smeltede chokolade i..
Jo længere frostingen piskes.. jo lettere bliver den..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar