250 g frosne hindbær
1 spsk. sukker
korn fra en ½
vanillestang (eller vanillesukker efter behov)
2 dl yoghurt naturel
½- ¾
lt. piskefløde
Bærrene koges med sukker og vanilie i min 3 min. og køles lidt af.
Yoghurten vendes
i bærrene.
Fløden piskes helt stift, sådan lige inden det bliver til
smør.
Fløden vendes i bærrene.
Hvis fløden ikke piskes stift nok,
vil moussen blive for lind. Sker det alligevel,
kan du piske lidt mere fløde
helt stift vendes i.
Moussen skal have konsistens som det guf man putter på
en gammeldags isvaffel.
Stil moussen koldt 1 times tid, og fordel den
der efter på kagen.
Vær opmærksom på at moussen først vil være helt stivnet,
når kagen er lagt sammen,
og har stået flere timer i køleskabet.
Moussen
kan fryses, og tøs op igen ved stuetemperatur. Pisk ca. ¼ lt. Fløde mere og vend
i moussen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar