Super lækker chokoladebund som ikke er for tung.. og er rigtig god til at lave kanter med..
Denne portion passer til 2 stk. alm. bageplader..
175 g marcipan
175 g sukker
205 g smør
250 g æggeblomme
40 g vanillesukker eller en stang vanille
250 g mel
45 g hakkede nødder
440 g æggehvider
175 g melis
220 g Shao Thomé mørk chokolade eller anden god mørk chokolade
Smør, sukker og marcipan blandes godt.
Æggeblommer røres i lidt ad gangen.
vanille, mel og nødder vendes i.
Chokoladen smeltes og røres i.
Æggehvider piskes stive og sukker piskes i lidt ad gangen. Det skal piskes meget ligesom til marengs.
Hviderne vendes forsigtigt i dejen.
Dejen bredes ud på plader og bages 15 min ved 180 grader.
Den lyder virkelig god :-) Men når du skriver bageplader, er det så det samme som en bradepande?
SvarSletHej Suzi..
SletJa det er det.. Bundene bliver kun ca. 1 cm høje.. Men smager fantastisk..
Mange kagehilsner
Lone
Hvad mener du med de er gode at lave kanter med?
SvarSlet