Sider

torsdag den 12. april 2012

PSC - Palminsmørcreme

Mange kan ikke lide PSC da det smager af smør.. jeg synes ikke at det smager af smør men lækkert af vanilie eller hvad man nu har valgt som smag..

Stor portion, stivner hurtigt og hærder hårdt op..

250 g. smør
225 g. palmin
900 g. flormelis
5-6 spsk. koldt mælk
1-2 spsk. vanilie (eller anden essens efter eget valg)

Bland smør og palmin grundigt. (det skal have stuetemp.)
Kom vanilie i og så flormelis i lidt af gangen, det skal blandes godt med smørret.
Kom så væsken i lidt af gangen.

Ønskes en tyndere konsistens, kommes der lidt mere væske i.

Kan holdes sig ca. 1 uge i køleskabet. (inden den bruges varmes den i microovn 20-30 sek.)
Kan også fryses og kan holde sig ca. 3 mdr. på frost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar