Bruges den som kagebunde.. Passer opskriften til 3 bunde i Ø20..
Super lækker og svampet mild chokoladekage som er farvet rød..
60 g. smør
150 g. sukker
1 stk. æg
10 g. kakao
20 ml. rød farve
½ tsk. vanilie
120 ml kærnemælk
150 g. mel
½ tsk. salt
½ tsk. natron.
1½ tsk hvidvinseddike (alm. eddike kan også bruges.)
Bland smør og sukker, tilsæt æg.
Bland kakao, rød farve og vanilie i.
I bland halvdelen af kærnemælken og tilsæt halvdelen af melet.
Gentag med resten af kærnemælken og melet.
Bland salt og natron, og bland eddike i. lad det hurtigt bruse af og bland det i dejen.
Bages ved 170 grader i ca. 20-25 min.
Cremecheesefrosting:
300 g. flormelis
50 g. smør
125 g. flødeost
Alt piskes godt sammen.
Har lige bagt gulerodskage til bunde.Mon ikke den her opsmøringscreme ville være god til ??
SvarSletHilsen Lone Grønnemark
Jo.. den ville jeg også vælge til en gulerodskage.. ;o))
SletHilsen
Lone
Hej Lone.
SvarSletEr det nok at dobble portionen til en stor bradepande, eller tror du den skal 3-dobbles? Den skal jo kunne deles, så der kan komme cremecheesefrosting imellem :)
Mange hilsner
Maiken
Hej Maiken..
SletJeg ville vælge at lave 2,5 eller 3 gange portion til en hel bradepande..
Hilsen
Lone
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSlet