Sider

torsdag den 12. april 2012

Louise's luftige lagkagebunde

Passer til 2 bunde i en Ø24 cm form.. Eller 3 bunde i Ø20

4 stk. æg (stuetemp.)
125 g. sukker
75 g. mel
75 g. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver

Æg piskesgodt med sukker.
Mel og bagepulver sigtes og foldes i æggemassen.

Bages ved 200 grader i alm. ovn i ca. 35 min.


Jeg har en dejlig kageveninde.. som har prøvet disse bunde mange gange og fortæller.. at ved en portion kan man få 3 bunde i Ø20 og ved dobbeltportion får man 3 bunde i Ø26.. Så mange tak til Lone Grønnemark.. ;o))

1 kommentar:

  1. Super lette, luftige og lækkre bunde. bliver ekstra luftige hvis man pisker æggemassen ekstra længe jeg piskede i ca. 15 min og har aldrig smagt så gode bunde før :D

    Mvh. June

    SvarSlet